Recentelijk gerealiseerd

Tuinkamer glas met terrasverwarming en glazen schuifwanden

Deze prachtige tuinkamer, een verlening van de strakke woning mochten wij enige tijd geleden al realiseren. De bewoners genieten nog iedere dag van deze heerlijke plek.

Strak en modern totaalplaatje
Vanwege de rechte lijnen en kubusachtige vormen past deze tuinkamer perfect bij het uiterlijk van de woning. Prachtig detail is de kleurstelling, die terugkomt in de kozijnen. Op die manier creëren we eenvoud en samenhang in het totaalplaatje.

Foto door: jordybrada.com

Afwatering
Uiteraard moet de overkapping bij neerslag in staat zijn om het water af te voeren. De liggers zijn dusdanig ontworpen dat het glas er diagonaal in geplaatst kan worden. Op die manier wordt het water afgevoerd naar de voorlijst, waar zich de goot bevindt. Uiteindelijk gaat het water via de goot, door de palen verder de grond in naar de bestaande afvoer.

 

Foto door: jordybrada.com
 
Daglicht en comfort
Door veel glas te gebruiken in een project zoals deze, behoudt men veel daglicht in de tuinkamer. Heel prettig om het ‘buitengevoel’ zo optimaal mogelijk te houden. De glazen schuifwanden kunnen volledig open als het heerlijk weer is, maar zodra het weer slechter wordt, kunnen ze ook heel gemakkelijk dicht. Mocht de temperatuur dan ook minder worden, hangen in deze tuinkamer ook nog terrasverwarmers aan de bovenliggers. Daarmee kan de gevoelstemperatuur, met een druk op de knop, weer aangenaam gemaakt worden. Kortom, comfort en stijl in bijna alle omstandigheden.

Foto door: jordybrada.com

Foto door: jordybrada.com

Weten wat er bij u mogelijk is?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of pand? Maak een afspraak in één van onze uitgebreide showrooms in Naaldwijk of Berkel en Rodenrijs voor inspiratie. Wij denken graag met u mee!