Recentelijk gerealiseerd

Lamellen verlengstuk in Bergschenhoek

  • Product: Dubbele lamellen terrasoverkapping
  • Locatie: Bergschenhoek
  • Leverancier: Renson

Vitrona heeft dankzij de plaatsing van deze lamellen terrasoverkapping een fijne buitenplek weten te creëren voor een tevreden klant. Het dak van de Renson Camargue is op verschillende manieren te kantelen waardoor de klant gemakkelijk het daglicht naar zijn/haar hand zet en complete controle krijgt over een aangename temperatuur in de tuin. Zowel in de winter als de zomer. 

Uitgerust met de nieuwste mogelijkheden

Deze overkapping is uitgerust met vele extra’s om zo tot de optimale buiten leefruimte te komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Lamellen roteerbare schuifwanden van aluminium, gepoedercoat in de kleur van de terrasoverkapping.
  • Ingebouwde windvaste zipscreens
  • Ingebouwde LED verlichting

De ingebouwde schuifwanden en zipscreens zorgen voor een dichte plek en voor de nodige privacy. Dankzij deze elementen heeft Vitrona een plek gecreëerd waar de klant uit de wind en de zon kan genieten van het buitenleven. Wanneer het weer het toelaat zet de klant met één druk op de knop alles gemakkelijk open zodat het terras een heel ruimtelijk gevoel krijgt. Hiernaast zorgt de LED verlichting dat de klant ook s ’avonds kan blijven genieten!

Weten wat er bij u mogelijk is?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken in een van onze showrooms. Wij denken graag met u mee!

Van Soelen (1)
Van Soelen (2)
Van Soelen (3)
Van Soelen (4)
Van Soelen (5)