Recentelijk gerealiseerd

Een bescheiden, maar gezellig terras

Het huis van Debby en Roland beschikt over een bescheiden terras dat, ondanks zijn formaat, een gezellige en uitnodigende sfeer biedt. Dankzij de stijlvolle Weinor Pure overkapping met Sottezza onderzonwering is dit terras de perfecte plek om te ontspannen, ongeacht het weer en het seizoen.

  • Product: Weinor Pure met Sottezza onderzonwering en W17 glazen schuifwanden
  • Plaats: Den Haag
  • Leverancier: Weinor

 Het hele ontwerp van de woning is geïnspireerd op de charmante Cottages in the Cotswolds. Door de combinatie van een doordacht ontwerp en hoogwaardige materialen vormt het huis van Debby en Roland een prachtig voorbeeld van hoe een traditionele stijl naadloos kan samengaan met moderne elementen.

Om het wooncomfort te verhogen hebben de bewoners gekozen voor de Weinor Pure overkapping met Sottezza onderzonwering. De overkapping zorgt ervoor dat ze tot in de late uurtjes van hun terras kunnen genieten. Overdag biedt de onderzonwering uitstekende bescherming tegen de felle zon, zodat de serre altijd een aangename temperatuur blijft.

Voor Debby en Roland zijn de glazen schuifwanden van Weinor ook een echte toevoeging aan het woongenot. Omdat het huis dicht bij de duinen is gevestigd, is de wind vaak steviger. Met de naadloze afsluiting van de glazen elementen, die zonder veel kracht openen en sluiten, wordt deze tuinkamer beschermd tegen de wind. Zo kunnen de bewoners in alle rust genieten van hun buitenruimte, ongeacht de weersomstandigheden.

Meer weten?

Bent u ook op zoek naar een manier om uw terras om te toveren tot een sfeervolle en comfortabele buitenruimte? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en vrijblijvend advies: ervaar zelf het verschil! u bent altijd welkom in een van onze showrooms. 

Bel ons  maak een afspraak