Recentelijk gerealiseerd

Buitenjaloezieën als perfecte oplossing

  • Product: Buitenjaloezieën
  • Locatie: Den Haag
  • Leverancier: Roma

Privacy en toch natuurlijk daglicht

Klant van Vitrona, Henk uit Den Haag, zocht een oplossing voor zijn nieuwbouwhuis. Na gesprekken op locatie en bij zijn woning is hij uiteindelijk uitgekomen bij een ROMA buitenjaloezie. Met een buitenjaloezie blijft de privacy gewaarborgd maar wordt de ruimte nog steeds voorzien van natuurlijk daglicht. Wij hebben de klant ‘Henk’ gesproken en om zijn mening gevraagd:  

"De jaloezieën maken onze woning af" 

‘Sinds februari 2020 wonen we in ons nieuwbouwhuis en wat de woning écht afmaakt voor ons, zijn de Roma buitenjaloezieën die door Vitrona geplaatst zijn. Vitrona werd me door een collega aanbevolen en daar ben ik erg blij mee. Al in december 2019 is Ronald van Loon komen inmeten, maar door onverwachte kosten, hebben we in januari moeten aangeven de bestelling uit te stellen. Daar was veel begrip voor en Ronald gaf aan dan weer van ons te horen als er wel weer ruimte zou zijn. Die ruimte kwam eind mei en toen hebben we de order geplaatst. In de eerste week van juni is Ronald voor de zekerheid nog een keer na komen meten en is alles besteld. Aangezien het een maatwerk product is, was er aardig wat productietijd mee gemoeid en de komst van Corona heeft ook niet geholpen. Hoe dan ook was het meer dan het wachten waard en werkt het sinds eind augustus perfect met onze domotica installatie. De jaloezieën kunnen automatisch werken door ons weerstation, de domotica en de speciaal aangevraagde Geiger air motoren. Verder zijn ze ook handmatig te bedienen door een app op mijn telefoon. 

Ronald is een echte vakspecialist, een prettige adviseur en bovenal een enthousiaste en vriendelijke persoonlijkheid. Datzelfde geldt voor de collega’s die ons in de showroom in Naaldwijk hebben geholpen en de collega’s van de planning die telefonisch contact maakten. Ten slotte zijn mannen als Ferry en Laurens ook wereldgasten. Zij verzorgden de installatie en deden dit op een zeer professionele en adequate manier. Binnen een dag waren alle 7 ramen voorzien! Behalve kwaliteit, vriendelijkheid en service, speelde prijs ook een rol in mijn keuze. Na tientallen partijen te hebben benaderd en te hebben vergeleken, is Vitrona de beste koop en keus. Niet alleen qua jaloezieën, want we hebben ook maar meteen luxaflex inzethorren en een dubbele hordeur laten plaatsen. Ook dat is vlot en professioneel verlopen. De producten, maar vooral Vitrona kan ik van harte aanbevelen!’

Weten wat er bij u mogelijk is?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of pand? Kom gerust langs in een van onze showrooms of neem contact met ons op! Wij denken graag met u mee.

Buitenjaloezieen Denhaag2
Buitenjaloezieen Denhaag5
Buitenjaloezieen Denhaag3
Buitenjaloezieen Denhaag
Buitenjaloezieen Denhaag4
Buitenjaloezieen Denhaag6