Vitrona blog, wij houden u up-to-date

Wat Vitrona voor uw nieuwbouw project kan betekenen

U en uw medebewoners trekken binnenkort in uw gloednieuwe appartementencomplex of woning. Maar voordat u kunt genieten van uw nieuwe paleis zijn er waarschijnlijk nog enkele zaken die u geregeld wilt hebben. Wij willen u in de items buitenzonwering, raamdecoratie, rolluiken en horren in ieder geval zoveel mogelijk ontzorgen.  

Waarom bij Vitrona, wat bieden wij extra?

Wij willen het voortouw nemen en de extra energie in grotere projecten steken om de juiste kwalitatief hoge producten aan te bieden voor de juiste prijs. Hoe meer bewoners er mee doen, hoe interessanter het voor ons, maar ook vooral voor u wordt. Wij hebben de specialisten in dienst die het beste advies kunnen geven voor de verschillende ruimtes en daarbij ook de juiste monteurs in dienst die deze oplossingen tot een werkelijkheid kunnen maken. Om u en uw nieuwe buren zo goed mogelijk te informeren zijn wij ook bereid om een Vitrona bewoners avond voor u te organiseren in onze showroom in Naaldwijk of Berkel en Rodenrijs

Bewonersavond

Tijdens een bewonersavond (of middag) nodigen wij u en uw medebewoners graag uit om bij een van onze showrooms naar binnen te stappen. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u kennis maken met ons bedrijf, de mensen en ook onze producten. Wij bereiden ons optimaal voor door in gesprek te gaan met u of andere bewoners en eventueel al de bouwlocaties te bezoeken. Naast het bezoeken van de bouwplaats zullen wij ook direct contact zoeken met bouwbedrijven om naast esthetisch ook een zeer goede constructieve oplossing te bieden waar u jaren op kunt vertrouwen. Zulke meetings zijn niet onbekend van Vitrona, aangezien wij dit in het verleden al meermaals hebben gedaan.

Vitrona Nieuwbouw Slider 1
Vitrona Nieuwbouw Slider 2
Vitrona Nieuwbouw Slider 3
Vitrona Nieuwbouw Slider 4
Vitrona Nieuwbouw Slider 5

Geïnteresseerd?

Wilt u ook graag een meeting organiseren met uw medebewoners of bent u benieuwd naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen?  Laat het ons weten en wij gaan voor u aan de slag!

 

Wilt u advies bij de aanschaf van uw zonnescherm?
Neem contact op

Vul uw gegevens in en ontvang de Renson brochure in uw mailbox.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.
Vul uw gegevens in en ontvang de Vitrona terrasoverkapping lookbook in uw mailbox.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.
Vul uw gegevens in en ontvang de Vitrona zonwering lookbook in uw mailbox.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.