Wij houden u up-to-date

Vitrona zet zich in voor Stichting Avavieren

Onlangs hebben wij een prachtig project mogen opleveren voor Stichting Avavieren. Voor hun speciale strandrups die kinderen en volwassenen met een beperking het strand op helpt misten ze beschutting. Daarvoor heeft Vitrona de ideale oplossing gevonden en gerealiseerd.

Samenwerking dankzij Beursvloer Westland 

Beursvloer Westland is een platform waar Westlandse maatschappelijke organisaties én bedrijven elkaar kunnen ontmoeten. Wanneer een bedrijf iets kan betekenen voor een organisatie is dat een match. Beursvloer Westland levert vele mooie matches op waaronder die tussen Vitrona en Stichting Avavieren. De samenwerking eindigde zelfs in de top 3 voor mooiste matches. 

Zonwering voor de strandrups van Stichting Avavieren

Stichting Avavieren biedt kinderen en volwassenen met een beperking de mogelijkheid om vlak bij het strand te verblijven in aangepaste en rolstoelvriendelijke vakantiebungalows. Koppert Machines heeft voor Stichting Avavieren een speciale elektrische 'strandrups' ontworpen waardoor iedereen gemakkelijk het strand op kan. Op Beursvloer Westland raakte Jack van der Voort van Vitrona in gesprek met Hans Prins (oprichter en projectleider bij Stichting Avavieren). Hans gaf aan dat er op de strandrups bijna geen beschutting mogelijk was voor de gebruikers. Als zonweringsbedrijf konden wij hiervoor de ideale oplossing bieden; een op maat gemaakt zonweringsdoek boven de strandrups.

Marcel Nijman heeft alles afgestemd en het project in goede banen geleid. Onlangs is het zonweringsdoek bovenop de strandrups kosteloos door ons gerealiseerd. We wensen Hans en Stichting Avavieren veel succes toe met hun fantastische werk, laat de zon maar komen!

Stichting Avavieren 1
Stichting Avavieren 2
Stichting Avavieren 3
Stichting Avavieren 4

Wilt u advies over zonneschermen of terrasoverkappingen?
Neem contact op