Wij houden u up-to-date

Vitrona WK bridge opbrengst € 1.255 voor Westlandse Ride

Zaterdagavond 21 april 2018 organiseerde Vitrona voor de zesde maal het Westlands Kampioenschap Bridgedrive. Het was een groot succes.

De ca. 50 Bridgers waren laaiend enthousiast om in de showroom van Vitrona ontvangen te worden, de inschrijvingen waren vooraf dan ook al zeer snel volgeboekt. Na een kopje koffie begon het toernooi gestaag, iedereen zocht zijn plekje om te bridgen in de sferen van het buitenleven van Vitrona, namelijk onder een zonwering, markies of terrasoverkapping. Ook werd er nog een blik geworpen op de prijzentafel waar mooie prijzen op gepresenteerd stonden die geschonken waren door: beautysalon Ada, Mitra Slijterij Monster, Ammerlaan Orchideeën, Bakkerij v.d. Berg, Jens Valk, David van Schie, Snacktaria ’t Harkje en Ende Delivery.

Wisselbokaal

Daarbij was er natuurlijk de schitterende wisselbokaal welke de winnaars van vorig jaar, Gerard en Coby Tanke, moesten afstaan aan de nieuwe bridge kampioenen Christien Blokland & Henny Philpsen.Na het spelen van de zes rondes in de drie verschillende lijnen met daaropvolgend de prijsuitreiking ging het feest in de Vitrona showroom nog door tot in de late uurtjes. Uiteindelijk is er een totaalbedrag van € 1.255,- opgehaald.Het totale inschrijfgeld wordt voor 100% aan het goede doel “Westlande Ride” geschonken.

Prijswinnaars

De 1e prijs winnaars van het Vitrona WK Bridge zijn geworden:

  • A-lijn 1ste plaats Jan & Aga Gregoire 
  • B-lijn 1ste plaats Christien Blokland & Henny Philipsen

Vitrona WK Bridge Kampioenen

Christien Blokland & Henny Philipsen (met 63,13%) mogen zich de laatste Vitrona WK Bridge Kampioenen noemen. Namens Vitrona willen wij iedereen bedanken voor alle positieve reacties en de geweldige avond in het teken van Westlandse Ride! 

Vitrona Bridge avond
Vitrona Bridge Avond 02
Vitrona Bridge Avond 03
Vitrona Bridge Avond 04
Vitrona Bridge Avond 05

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!