Wij houden u up-to-date

Vitrona wint ‘Best project residential outdoor 2022’

Afgelopen week werd op het grootste evenement in de Benelux op gebied van raam-, deur-, zonwering, gevel- en toegangstechniek “Polyclose” in Gent de winnaar bekend gemaakt van de Renson ambassador awards 2022 voor ‘Best project residential outdoor’.

Het luxe Renson project van Vitrona, met drie gekoppelde terrasoverkappingen aan elkaar was volgens de 6 onafhankelijke architecten de beste. De terrasoverkapping is voorzien van aluminium design wanden, lamellen schuifwanden, staallook kozijnen, geïntegreerde screens, glazen schuifwanden, indirecte verlichting, verwarming, jacuzzi en zelfs een sauna.

Voor het team van Vitrona is dit een kroon op het werk. “De Ambassador Award is een unieke prijs en voor ons een bekroning voor de energie en de liefde voor het vak. Wij zijn trots dat we dit project hebben kunnen realiseren en de klant en zijn gezien jaar rond kan genieten van het buitenleven”, vertelt Mark van der Voort, directeur bij Vitrona.

De overkapping biedt alle mogelijkheden die een overkapping kan bieden, in de zomer als het mooi weer is, maar ook in het najaar en zelfs in de winter kan de klant onder deze terrasoverkapping genieten. De overkapping is echt een verlengstuk van hun buitenleven geworden. 

Bekijk hier het project

 

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!