Wij houden u up-to-date

VITRONA: Het beste zonweringsbedrijf van Zuid-Holland

1 november 2021 was het zover, de uitslagen van de verkiezing ‘Zonvakker van het jaar 2021’ werden bekend gemaakt. Een gezellige en vooral spannende dag in Hotel Papendal te Arnhem, waar de verkiezing plaatsvond… Geweldig nieuws! Vitrona mag zich het beste zonweringsbedrijf van de provincie Zuid-Holland noemen!


TeampresatieBij Vitrona draait alles om de wensen van de klant. Daarom worden de aangewezen specialisten ingezet op de juiste momenten, van de aanschaf van een product tot aan de montage ervan. Als je een product van topkwaliteit koopt, wil je natuurlijk dat het advies en de montage ervan, ook van topkwaliteit zijn.

Verkoop en advies binnendienst
In de 2 showrooms, locaties Naaldwijk en Berkel & Rodenrijs, wordt uitgebreid de tijd genomen om erachter te komen wat de klant precies zoekt. Alle producten van het uitgebreide assortiment zijn dan ook te vinden in beide showrooms, waardoor het advies van de verkoper ook nog eens tastbaar wordt. Uitermate belangrijk voor het maken van de juiste keuze in zo’n belangrijke aanschaf. Met maatvoeringen en foto’s ter ondersteuning, voor de verkoper van belang om een beeld te verkrijgen van de situatie, kan in de showroom meteen een gerichte berekening worden gemaakt. Onder het genot van een kop koffie of thee kan de klant vervolgens de gewenste kleuren en doeken uitzoeken.

Verkoop en advies buitendienst
De volgende stap is een definitieve meting bij de klant thuis, waardoor er nogmaals advies op maat kan worden gegeven wanneer dat nodig zou zijn. De ideale maatvoeringen worden vastgesteld, zodat de klant optimaal kan genieten van zijn of haar aanschaf wanneer het geplaatst is. Het is zelfs mogelijk om op verzoek kleur- of doekstalen thuis te bekijken voor de meest gerichte keuze. Met de verkregen informatie kan de verkoper buitendienst de bestelling zorgvuldig in orde maken.

Afdeling Planning
Maar daar houdt het proces natuurlijk nog niet op. Wanneer de fabrikanten de producten op maat hebben gefabriceerd worden deze afgeleverd bij het magazijn, waar de afdeling planning zich bevindt. De geleverde producten worden zorgvuldig verwerkt en opgeslagen in het magazijn. Zodra de bestelling compleet is, wordt er een afspraak met de klant gemaakt voor de montage. De communicatieve vaardigheden van de planner komen hier sterk naar voren, waarbij gelet moet worden op zowel de agenda van de klant, als die van de montageteams.

Montageteams
En dan komt het, de wens van de klant moet tot werkelijkheid worden gebracht. Vitrona werkt voor deze uitdagende klussen met eigen monteurs, vakmannen die intern opleidingen hebben genoten. De monteurs zijn dus bekend met de merken en kwaliteiten van de producten die ze monteren. Daar bovenop beschikken ze over de nieuwste technieken om in de montage toe te passen. De montage omvat de complete service waar Vitrona voor staat, want het product wordt naast gemonteerd ook aangesloten, klaar voor gebruik dus. Met een druk op de knop is het genieten een feit geworden voor de klant.

Kortom, van de verkopers binnen- en buitendienst tot aan de planners en monteurs, iedereen heeft zijn of haar steentje bijgedragen om Vitrona tot een enorm succes te maken. Een ware teamprestatie! De uitverkiezing BESTE ZONWERINGSBEDRIJF VAN ZUID-HOLLAND is voor ons allemaal de ultieme beloning, die ieder van Vitrona zich persoonlijk kan aanrekenen.

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!