Wij houden u up-to-date

Nieuwbouwhuizen in Nederland steeds warmer

Afgelopen periode was het erg warm. Temperaturen boven de 35 graden zullen in Nederland steeds vaker gaan voorkomen. Maar hoe kunnen we het beste met deze extreme weersomstandigheden omgaan?

Warmte blijft in de woning

Nergens zijn de ramen zo groot als in Nederland en ook worden onze huizen steeds beter geïsoleerd. Het gevolg is dat het in de woningen steeds warmer wordt en hitte geen kant op kan vanwege de goede isolatie. Op ad.nl en op nu.nl vonden wij al wat artikelen over dit probleem.

Zonwering weert warmte uit de woning

Bij de nieuwbouw van woningen wordt zonwering vaak niet meegenomen in het standaardbestek, meestal vanuit bezuiniging. Ook bij veel bestaande woningen is nog geen zonwering aanwezig. Terwijl juist zonwering de manier is om te zorgen dat warmte uit de woning wordt geweerd. Tijdens de warme dagen schaffen we massaal een airco aan, maar airco’s blijken erg milieuonvriendelijk te zijn, kunnen zorgen voor gezondsheidsklachten zoals hoesten en kosten u veel geld aan extra energie. Met zonwering heeft u een kostenbesparende, gezonde en milieuvriendelijke oplossing.

Welke zonwering is voor uw woning geschikt?

Met ons brede aanbod op het gebied van zonwering vindt u bij ons altijd een passende oplossing om uw woning koel te houden. Van de bekende uitvalschermen & rolluiken tot stoere buitenshutters. Met zonwering investeert u niet alleen in een koele woning, maar het levert u ook een kostenbesparing op in uw energierekening en u helpt het milieu er ook nog eens bij! Kom gerust eens naar een van onze showrooms en wij vertellen u graag meer.

Wilt u advies over zonneschermen of terrasoverkappingen?
Neem contact op