Wij houden u up-to-date

Laurens de Tuinen verrast met terrasoverkapping

Onder grote belangstelling werd dinsdagmiddag 21 augustus de officiële ingebruikname gevierd van een nieuwe terrasoverkapping in de tuin van woonzorgcentrum Laurens de Tuinen in Bleiswijk. Onder het genot van gezellige orgelklanken werd er geproost op de nieuwe tuin. De terrasoverkapping is voor een groot deel gesponsord door Vitrona.

De stoute schoenen aan

Tijdens de dagelijkse tochtjes door de tuin kwam Henk Lacet (lid van de cliëntenraad) er samen met zijn vrouw achter dat er behoefte was aan een overdekt zitje; een plekje om in de zomer en de winter te kunnen genieten van de buitenlucht. Henk trok de stoute schoenen aan en ging op bezoek bij Vitrona. In de showroom ontmoette hij directeur Mark van der Voort, die direct enthousiast reageerde: “Elk jaar sponsoren wij een of twee goede doelen en voor dit jaar leek de terrasoverkapping bij Laurens de Tuinen ons een passend doel".

Jaarrond kunnen genieten, bij regen en bij zonneschijn

Vitrona heeft de terrasoverkapping geleverd aan het woonzorgcentrum. De plaatsing zelf is gerealiseerd door vrijwilliger Bas van Schie. Ellen Hansen toonde zich een blije locatiemanager: “Al jaren zijn wij plannen aan het maken om er voor te zorgen dat onze bewoners meer gebruik maken van deze prachtige tuin, die onderhouden wordt door een groep vrijwilligers, onder begeleiding van Bas". Inmiddels heeft Laurens de Tuinen een moestuin, een dierenverblijf en een beweegtuin tussen de bloemenpracht gerealiseerd. Ellen vervolgt: "Toen Henk met het idee van een terrasoverkapping kwam had ik er mijn bedenkingen bij. Leuk bedankt, maar een kostbaar idee. Maar Henk zette door, en door middel van een mooi samenwerkingproject tussen Vitrona en de vrijwilligers is onze tuin nu verrijkt met een prachtige terrasoverkapping. Een heerlijke plek in de tuin waar bewoners jaarrond, bij regen en bij zonneschijn, kunnen genieten!

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!