Wij houden u up-to-date

Rolluiken: Voorzie uw woning van extra comfort

De winter staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om uw woning voor te bereiden op de kou. Heeft u al gedacht aan rolluiken? Rolluiken zijn niet alleen stijlvol, maar bieden ook aanzienlijke voordelen gedurende elk seizoen.

De voordelen van rolluiken
Heeft u alle voordelen van rolluiken al ontdekt? Wij hebben ze hieronder voor u uiteengezet:

  • Rolluiken zijn net een winterjas voor uw woning. Wanneer u uw rolluiken laat zakken, houden deze de kou buiten en de warmte binnen. Dankzij de lamellen houden ze bovendien de wind tegen wanneer ze gesloten zijn. Zeg maar gedag tegen die vervelende tocht die via het raam naar binnenkomt. Dit kan tot wel 40% besparen op uw energieverbruik!
  • Gooi uw slaapmasker maar weg want rolluiken zijn ook verduisterend. Door de geprofileerde onderlijst sluit deze perfect af, waardoor uw kamer volledig verduisterd wordt. Geniet nog meer van uw nachtrust, want rolluiken dempen ook geluid en werken inbraakvertragend.
  • Keuze in kleuren en kwaliteit: wij raden de rolluiken van Roma aan vanwege hun bekende hoge kwaliteit en duurzaamheid. Zo kunt u jarenlang genieten van de rolluiken. Roma biedt een scala aan kleuropties, zodat er altijd een optie is die het beste bij uw woning past.

Rolluiken Vitrona 3
Bekijk dit project

Rolluiken op maat
Vitrona levert maatwerk en biedt daarom een rolluik voor ieder type raam, van een rolluik voor uw dakkapel tot een rolluik voor uw garagedeur. De cassettes zijn in verschillende vormen beschikbaar, zodat deze het beste bij uw stijl past.

Rolluiken bij storm
Zoals eerder vermeld zijn rolluiken zeker geschikt voor de winterperiode. Echter, tijdens stormachtige weersomstandigheden adviseren wij u om het rolluik volledig te openen. Wanneer het rolluik gedeeltelijk is neergelaten, kan de wind achter de lamellen slaan. Hierdoor bestaat het risico op schade aan het rolluik of zelfs dat het volledig loskomt.

Laat de kou buiten en de gezelligheid binnen!
Bezoek onze showroom en ontdek hoe rolluiken uw huis kunnen verbeteren. Onze experts staan voor u klaar om u te adviseren. Met onze verschillende kwaliteitsopties hebben we voor ieder budget een passende oplossing.

 P.s. Wist u dat wij tot en met 31 december 2023 een winteractie hebben? Hiermee ontvangt u €100 korting op elektrische rolluiken en rolluiken met zonnepanelen. Bekijk de gehele actie

stuur een whatsapp  maak een showroomafspraak

 

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!