Wij houden u up-to-date

Energie besparen met rolluiken

Uw stroomrekening verlagen in de winter? Dat kan met rolluiken. Daarnaast hebben rolluiken nog meer voordelen. We hebben deze voor u op een rijtje gezet.

Te beginnen bij de hoge isolatiewaarde. De lamellen van rolluiken zijn gevuld met PUR-schuim, waardoor ze met gemak in de zomer ongewenste warmte buiten houden en in de winter de warmte juist niet uit huis laten ontsnappen en de kou buiten de deur houden. Door komende herfst en winter ’s nachts de rolluiken te laten zakken, zorgt u dat de warmte in huis beter vastgehouden wordt. Hiermee bespaart u direct op de energierekening, een mooi voordeel met de hoge energiekosten in deze tijden.

Rolluiken hebben een verduisterende werking, waardoor ze geen enkel licht door laten. Ideaal voor kleine kinderen die overdag (lastig) slapen of wanneer je wisselende diensten hebt en overdag (in het donker) wilt slapen.

Naast de verduisterende werking zijn rolluiken ook geluidswerend. Dus woont u aan een drukke weg, dan bieden onze rolluiken niet alleen een comfortabele nacht, maar ook een betere nachtrust.

vitrona naaldwijk rolluiken

Rolluiken hebben een inbraak werende werking. Door de anti optilbeveiliging op elektrische rolluiken kunnen deze niet opgetild worden. Handig voor thuis, maar ook ideaal voor winkels en andere bedrijven.

Rolluiken bieden privacy omdat je ramen volledig afsluit.

Rolluiken zijn een perfecte zonwering, tijdens (warme) zomerdagen heeft de zon geen kans om je woning binnen te komen wanneer de ramen afgesloten zijn met rolluiken.

En helemaal handig, rolluiken zijn te bedienen op afstand.Met een homemotion systeem kunt u uw rolluiken nog efficiënter gebruiken.  Met een homemotion systeem is het mogelijk om al uw producten die zijn aangesloten, ook uw rolluiken, te bedienen via uw smartphone of tablet. Zo kunt u overal ter wereld uw rolluiken bedienen. De rolluiken zullen openen en sluiten op de door u ingestelde tijdstippen. Door de sensoren openen en sluiten de rolluiken afhankelijk van de weersomstandigheden. Door dit efficiënte gebruik bespaart u nog meer energie, extra veiligheid (in vakantietijd) en een perfect binnenklimaat wanneer je thuiskomt!

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!