Wij houden u up-to-date

Een koele woning dankzij de juiste zonwering

Wij worden blij van de zomer, genieten van de tuin en van de zon. Nadeel is dat de zon je huis ook flink op kan warmen. Zeker nu een vakantie naar het buitenland dit jaar niet vanzelfsprekend is wil iedereen toch thuis comfortabel vakantie kunnen vieren. Met de juiste zonwering houdt u uw woning lekker koel.

De juiste buitenzonwering

Buitenzonwering is de oplossing voor een koel en comfortabel binnenklimaat. Neem bijvoorbeeld screens. Dit zijn windvaste systemen met trendy doeken van glasvezel en worden aan de buitenkant van uw raam bevestigd. Ze beschermen tegen warmte en zonlicht en behouden toch uw zicht naar buiten. Ook buitenjaloezieën houden uw huis koel. Dankzij de aluminium lamellen weerkaatst het zonlicht zodat de warmte zeker buiten blijft. Ook traditionele oplossingen zoals markiezen en uitvalschermen zijn nog steeds effectief en stijlvol.

Deze binnenzonwering houdt uw huis koel

Naast het creëren van sfeer kan ook binnenzonwering tegenwoordig zorgen voor een koel binnenklimaat. Er bestaan veel varianten: zo heb je zonwering met een unieke honingraatstructuur die de kamertemperatuur reguleert. Een andere variant biedt bijvoorbeeld weer de keuze voor een speciale stofcoating die warmte en zonlicht reflecteert maar ook het zicht naar buiten behoudt. 

Benieuwd naar de opties die wij bieden? Bezoek dan onze showroom in Naaldwijk of lees hier meer over onze buiten- en binnenzonwering. 

Wilt u advies over zonneschermen of terrasoverkappingen?
Neem contact op