Wooncomfort van het hoogste niveau

Renson terrasoverkapping

 

Een Renson overkapping is wooncomfort van het hoogste niveau. Het terras wordt een deel van uw leefruimte. Buiten zijn, wordt buiten leven. Renson terrasoverkappingen hebben een tijdloos design en oneindige personalisatie-mogelijkheden voor uw villa of buitenhuis. Van lamellen- of glazen overkappingen tot luxe buitenkamers.

 

Persoonlijk design

De innovatieve Renson overkappingen worden gerealiseerd met de meest hoogwaardige materialen en komen met talloze integreerbare mogelijkheden. Denk aan screens in diverse designs of extra glazen wanden. Of til uw terrasoverkapping naar een nog hoger niveau met sfeervolle led-verlichting, terrasverwarming en ingebouwde speakers. Het zijn maar een aantal van de verschillende opties die tot een unieke persoonlijke oplossing leiden.

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende Renson dealer

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie waarbij u uw eigen Renson overkapping kan ontwerpen naar uw wensen. Vitrona is dé toonaangevende Renson dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in overkappingen en wooncomfort.

ROUTE NAAR SHOWROOM

Ultieme luxe

 

Vitrona, sinds 1979 een begrip!

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies en visualisatie tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze succesvolle projecten en hoor wat anderen over ons te zeggen hebben. Vanwege onze innovativiteit en ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor kleine en grote Renson projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!