Op ieder moment van de dag van uw veranda genieten

Veranda screens

 

Op ieder moment van de dag van uw veranda genieten? Dat kan! Met de veranda screens van Vitrona kunt u de temperatuur en lichtinval van uw veranda de gehele dag naar eigen wens regelen. De screens zijn een verrijking van uw veranda. Zowel voor het oog, als voor het gemak! De veranda screens zijn leverbaar met zowel hand- als elektrische bediening. En ook in kleurkeuze zijn er veel mogelijkheden. Zo kunt u uw veranda geheel naar uw eigen woonsmaak inrichten.

 

Buitenseizoen verlengen

Onze screens maken uw veranda nog aangenamer. Zo zit u niet alleen uit de wind, maar de screens houden ook nog eens de warmte vast. Zo verlengen onze veranda screens het buitenseizoen en kunt u genieten van heerlijke zomeravonden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust een langs bij een van onze showrooms voor een advies op maat.

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie. Vitrona is dé toonaangevende screens en buitenjaloezieën dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in screens, buitenjaloezieën en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau. Dit bespaart u veel tijd.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!