De zon buiten uw woning houden

Standaard screens

 

De zon buiten uw woning houden? Dit kan uitstekend met de standaard screens van Vitrona. Deze verticale zonwering rekent tot 92% af met zonwarmte en straling, maar geeft geen opgesloten gevoel. Wilt u dat de screens ook windvast zijn? Dan adviseren wij om voor de windvaste screens van Vitrona te kiezen. 

 

Handbediening of geautomatiseerde bediening

Er zijn diverse bedieningsmogelijkheden voor onze standaard screens. Het is mogelijk om de screens met handbediening te leveren of met een volledig geautomatiseerde bediening. Wij bieden een brede doekencollectie, zodat er altijd een passende screen voor uw woning te kiezen is. Wij adviseren u graag in een van onze showrooms in Naaldwijk of Berkel en Rodenrijs.

 

 

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie. Vitrona is dé toonaangevende screens en buitenjaloezieën dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in screens, buitenjaloezieën en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau. Dit bespaart u veel tijd.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!