Op maat gemaakt

Speciale screens

 

Heeft u ramen met een afwijkend formaat? Of is het een lastige plek om een uitvalscherm te realiseren? Dan zijn onze speciale, op maat gemaakte, screens voor u de oplossing. Onze speciale screens kunnen voor vele soorten ramen worden ingezet. Screens zijn een praktische en mooie oplossing voor uw woning. Ze geven uw woning een mooie uitstraling en zijn erg effectief in warmtewering. U behoudt uw zicht naar buiten, maar inkijk naar binnen is niet mogelijk. Ook voor een terrasoverkapping of veranda is een screen een fraaie oplossing, waarmee u de ruimte bijvoorbeeld ook beschermt tegen de wind.  

 

Volledig geautomatiseerd

Vitrona screens zijn leverbaar met hand- of elektrische bediening of met een volledig geautomatiseerd systeem. Ook goed om te weten is dat de screendoeken kleurecht en rot- en schimmelvrij zijn. Heeft u specifieke wensen voor uw screens? U bent van harte welkom in een van onze showrooms in Berkel en Rodenrijs of Naaldwijk voor een advies op maat. 

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie. Vitrona is dé toonaangevende screens en buitenjaloezieën dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in screens, buitenjaloezieën en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau. Dit bespaart u veel tijd.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!