Een persoonlijke tint geven aan uw screens

Bedrukte screens

Wilt u echt eens iets anders dan anders? Een persoonlijke tint aan uw screens geven? Laat uw screens bedrukken! U kunt zelf de bedrukking bepalen. Met bedrukte screens geeft u uw woning een geheel eigen uitstraling. Ook leuk: een screen met bedrukking voor in uw terrasoverkapping of veranda. Een mooi landschap of juist een gekke print? Zo heeft u terrasoverkapping of veranda altijd een gezellige uitstraling. 

 

Geheel naar uw smaak te realiseren

Vitrona screens zijn leverbaar met hand- of elektrische bediening of met een volledig geautomatiseerd systeem. De bedrukte screens zijn kleurecht en rot- en schimmelvrij, zodat de bedrukking altijd behouden blijft. Het aluminium profiel is in elke RAL-kleur leverbaar. Zo hebben we altijd een screen naar uw smaak en een profiel die bij uw bedrukking past. Bent u op zoek naar bijzondere screens? Dan is dit wat u zoekt. Kom gerust naar een van onze showrooms in Naaldwijk of Berkel en Rodenrijs voor een advies op maat.

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie. Vitrona is dé toonaangevende screens en buitenjaloezieën dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in screens, buitenjaloezieën en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau. Dit bespaart u veel tijd.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!