Aangenaam in de schaduw

Zonwering Lansingerland

 

Wilt u overdag kunnen relaxen in de koele schaduw en 's avonds langer genieten van het buiten zijn? De kwalitatief hoogwaardige zonwering van Vitrona biedt bescherming tegen directe zoninval en extreme hitte. Zowel binnen in uw woning als op uw terras. Bekijk ons uitgebreide zonwering-assortiment in een van onze showrooms.

 

De zon buiten houden

Ons zonwering-assortiment bestaat o.a. uit markiezen, knikarmschermen, uitvalschermen en serre zonwering. Voor iedere woning in Lansingerland hebben wij de passende zonwering. Wij adviseren en denken met u mee over de juiste design style, kleuren en oplossingen. Met zonwering van Vitrona bepaald u zelf de hoeveelheid schaduw en houdt u zoninval en hitte buiten. 

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zult u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie. Vitrona is dé toonaangevende zonwering-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in zonwering en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies en visualisatie tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze innovativiteit en ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!

Showroom Naaldwijk

Grote Woerdlaan 36c, 2671 CL Naaldwijk

 0174 - 631 125
info@vitrona.nl
icon whatsapp oranje  stuur ons een be
richt via WhatsApp
Contact opnemen

Showroom Berkel en Rodenrijs

Nobelsingel 4, 2652 XA Berkel en Rodenrijs

 010 - 511 95 00
info@vitrona.nl
  stuur ons een bericht via WhatsApp
icon whatsapp oranje
Contact opnemen

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, acties en meer? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Sociale media