Zonnescherm buiten

 

Een zonnescherm buiten uw woning biedt bescherming tegen directe zoninval en extreme hitte binnen uw woning. Met de kwalitatief hoogwaardige buiten zonneschermen van Vitrona beschermt u uw woning tegen de ongemakken die de zon soms met zich meebrengt en geniet u van aangename schaduw. Wanneer u kiest voor een van onze uitvalschermen of knikarmschermen creëert u ook nog eens schaduw op uw terras.  

 

Verfraai uw woning

Zonwering buiten heeft vele functionele eigenschappen, maar daarnast kan een Vitrona zonnescherm het uiterlijk van uw woning ook behoorlijk verfraaien. Onze zonneschermen zijn verkrijgbaar in vele kleurvariaties en diverse moddellen en afmetingen. Zo vinden wij samen met u altijd een zonnescherm die past bij uw woning. 

Als wonen genieten wordt

Productbeleving in showroom

Als u een van onze showrooms in Naaldwijk of Berkel en Rodenrijs binnenloopt zult u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie. Vitrona is dé toonaangevende zonnescherm-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in maatwerk zonneschermen en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!