Aangenaam in de schaduw

Zonwering regio Rotterdam

 

Overdag relaxen in de koele schaduw en 's avonds langer genieten van het buiten zijn? Met de kwalitatief hoogwaardige zonwering van Vitrona houdt u de regie over de hoeveelheid schaduw en zoninval. Zowel binnen in uw woning als op uw terras. Bekijk ons uitgebreide zonwering-assortiment in een van onze showrooms of download ons lookbook ter inpsiratie.

 

Uitgebreid zonwering-assortiment

Voor iedere woning in Rotterdam hebben wij de passende zonwering. Ons zonwering-assortiment bestaat o.a. uit markiezen, uitvalschermen, knikarmschermen, uitvalschermen en serre zonwering. Wij adviseren en denken met u mee over de juiste design style, kleuren en oplossingen. 

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms, die vanuit Rotterdam uitstekend bereikbaar zijn, binnenloopt zult u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie. Vitrona is dé toonaangevende zonwering-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in zonwering en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies en visualisatie tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze innovativiteit en ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!