Aangenaam in de schaduw

Zonwering op maat

 

Overdag relaxen in de schaduw en 's avonds langer genieten op het terras vanwege de warmte die blijft hangen onder het zonnescherm? Maak van uw terras een aangename plek om te ontspannen met zonwering op maat van Vitrona. Onze kwalitatief hoogwaardige zonwering biedt bescherming tegen directe zoninval en extreme hitte. 

 

Genieten in de schaduw

Wij hechten waarde aan onze manier van werken, de vakkundigheid waarmee wij dit realiseren en de kwaliteit die wij voor ogen hebben te leveren. Voor iedere woning hebben wij passende zonwering op maat. Wij adviseren en denken met u mee over de juiste kleuren en oplossingen. Ons uitgebreide zonwering-assortiment bestaat o.a. uit knikarmschermen, markiezen, uitvalschermen en serre zonwering.

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie. Vitrona is dé toonaangevende zonwering-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in maatwerk zonwering en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies en visualisatie tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze innovativiteit en ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!