Buitenzonwering

 

Buitenzonwering bestaat in velen soorten en maten. Welke variant buitenzonwering de perfecte keuze voor u is hangt af van uw wensen en de locatie. Is uw doel een koele woning in de zomermaanden? Dan kunnen screens voor u de ideale uitkomst zijn. Wilt u naast een koel huis ook schaduw in uw tuin creeren? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een knikarmscherm. Wat uw keuze voor buitenzonwering ook wordt, bij Vitrona bent u aan het juiste adres. Wij helpen u bij het vinden van uw ideale zonwering!

 

Compleet assortiment buitenzonwering

Voor iedere woning hebben we passende buitenzonwering. U heeft o.a. de keuze uit markiezen, uitvalschermen, knikarmschermen, uitvalschermen en serre zonwering. Wij adviseren en denken met u mee over de juiste design style, kleuren en oplossingen. 

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms, die vanuit Rotterdam uitstekend bereikbaar zijn, binnenloopt zult u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie. Vitrona is dé toonaangevende zonwering-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in zonwering en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!