Aangenaam in de schaduw

Zonnescherm op maat

 

Overdag relaxen in de schaduw en 's avonds langer genieten op het terras vanwege de warmte die blijft hangen onder het zonnescherm? Maak van uw terras een aangename plek om te ontspannen met een zonnescherm op maat van Vitrona. Ons uitgebreide zonnescherm-assortiment bestaat o.a. uit knikarmschermen, markiezen en uitvalschermen.

 

Verfraai uw woning

Naast de functionele eigenschappen van een zonnescherm, kan een Vitrona zonnescherm het uiterlijk van uw woning behoorlijk verfraaien. We hebben zonnescherm-doeken met eindeloze kleurvariaties en in diverse modellen en afmetingen, waardoor u altijd een zonnescherm vindt die past bij uw woning.

Als wonen genieten wordt

Productbeleving in showroom

Als u een van onze showrooms in Naaldwijk of Berkel en Rodenrijs binnenloopt zult u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie. Vitrona is dé toonaangevende zonnescherm-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in maatwerk zonneschermen en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies en visualisatie tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze innovativiteit en ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!