Veranda's verlengen het buitenseizoen

Veranda's regio Zoetermeer

 

Creëer met een veranda van Vitrona nog meer genietmomenten in uw tuin door controle te houden over de hoeveelheid zoninval, schaduw en wind. Heerlijk in de zon zitten, verkoeling vinden in de schaduw of een lekker briesje met open armen ontvangen.  Zo verlengt u niet alleen uw buitenseizoen, maar kunt u ook meer genieten van het buitenzijn. 

 

Elegant verlengstuk van uw woning

Een veranda van Vitrona vormt een elegant verlengstuk van uw woning of (horeca) zaak in Zoetermeer. De veranda's van Vitrona hebben een tijdloos design en oneindige personalisatie-mogelijkheden. Van glazen terrasoverkappingen tot luxe buitenkamers. Wilt u het buitenseizoen verlengen? Kom dan gerust eens langs een van onze showrooms voor een persoonlijk advies. 

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zult u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie waarbij u uw eigen veranda kunt ontwerpen. Vitrona is dé toonaangevende veranda-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms, die vanuit Zoetermeer uitstekend bereikbaar zijn, ontdekt u de crème de la crème in veranda's en wooncomfort. 

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies en visualisatie tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze innovativiteit en ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!