Uitval zonnescherm

 

Uitval zonneschermen zorgen ervoor dat u hinderlijke warmte buiten weet te houden. Op deze manier blijft de binnen temperatuur aangenaam op warme dagen. De uitval zonneschermen van Vitrona hebben windvaste armen en zijn zeer betrouwbaar. Dit maakt deze zonneschermen de perfecte uitkomst voor bijvoorbeeld hoge gebouwen. 

 

Verfraai uw woning

Uitval zonneschermen zijn bijzonder geschikt voor toepassingen wanneer er geen vrije doorloop noodzakelijk is. Deze relatief eenvoudige schermen zijn weer effectief en storm- en windvast. Onze uitval zonneschermen zijn dankzij de toepassing van het glijarmtussenrolsysteem ook toe te passen bij openslaande deuren. Bent u benieuwd of een uitval zonnescherm voor u de juiste oplossing is? Kom gerust langs, wij denken graag met u mee.

Als wonen genieten wordt

Productbeleving in showroom

Als u een van onze showrooms in Naaldwijk of Berkel en Rodenrijs binnenloopt zult u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie. Vitrona is dé toonaangevende zonnescherm-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in maatwerk zonneschermen en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, acties en meer? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.Showroom

Naaldwijk

Grote Woerdlaan 36c, 2671 CL Naaldwijk

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 15:00 uur

 

Showroom

Berkel en Rodenrijs

Nobelsingel 4, 2652 XA Berkel en Rodenrijs

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 15:00 uur