Veranda's verlengen het buitenseizoen

Veranda's

 

We brengen graag veel tijd buiten door. Genieten van een fel zonnetje, verkoeling vinden in de schaduw of een lekker briesje met open armen ontvangen. Maar waarom slechts selecte momenten in het jaar van uw tuin genieten, als dit ook het hele jaar door kan? Met een veranda van Vitrona wordt het terras een deel van uw leefruimte. Buiten zijn, wordt buiten leven. U houdt controle over de hoeveelheid zoninval, schaduw en wind, zodat u niet alleen het buitenseizoen verlengt, maar ook intenser geniet van het buitenzijn. 

 

Oneindige personalisatie

De terrasoverkappingen en veranda's van Vitrona hebben een tijdloos design en oneindige personalisatie-mogelijkheden, van glazen overkappingen tot luxe buitenkamers. Uw veranda vormt zo een elegant verlengstuk van uw woning of (horeca) zaak. Wilt u het buitenseizoen verlengen? Kom dan gerust eens langs een van onze showrooms voor een persoonlijk advies. 

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie waarbij u uw eigen veranda kan ontwerpen naar uw wensen. Vitrona is dé toonaangevende terrasoverkapping- en veranda-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in veranda's en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau. Dit bespaart u veel tijd.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!