Tuinoverkappingen verlengen uw buitenseizoen

Tuinoverkappingen

 

We brengen graag veel tijd buiten door. Maar waarom slechts selecte momenten in het jaar van uw tuin genieten, als dit ook het hele jaar door kan? Met een tuinoverkapping van Vitrona verlengt u uw buitenseizoen. Creëer uw nieuwe lievelingsplek in huis met een tuinoverkapping van Vitrona.

 

Oneindige personalisatie-mogelijkheden

Met een tuinoverkapping van Vitrona houdt u controle over de hoeveelheid zon, schaduw en wind. Onze tuinoverkappingen hebben een tijdloos design en oneindige personalisatie-mogelijkheden. Zo kunt u uw tuinoverkapping naar een nog hoger niveau tillen door o.a. sfeervolle led-verlichting, terrasverwarming en ingebouwde speakers toe te voegen. 

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showrooms

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat service en productbeleving bij ons centraal staan. Van uitgebreide oriëntatiemogelijkheden tot een 3D-visualisatie waarbij u uw eigen tuinoverkapping kan ontwerpen. Vitrona is dé toonaangevende terrasoverkapping- en veranda-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in tuinoverkappingen en wooncomfort. Het buitenseizoen verlengen? Kom gerust eens langs een van onze showrooms in Naaldwijk of Berkel en Rodenrijs voor een persoonlijk advies.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies en visualisatie tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze innovativiteit en ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!