Terrasoverkappingen verlengen het buitenseizoen

Terrasoverkappingen op maat

 

Wilt u een terrasoverkapping op maat laten maken? Dan bent u bij Vitrona op het goede adres. Wij helpen u om uw droomterras te realiseren: van oriëntatie in onze showroom, een 3D-visualisatie van uw project, persoonlijk advies bij uw thuis of bij uw bedrijf tot aan onze montage en service. 

 

Oneindige personalisatie mogelijkheden

De terrasoverkappingen en veranda's van Vitrona hebben een oneindig aantal personalisatie-mogelijkheden en een tijdloos design. Van glazen overkappingen tot luxe buitenkamers. Een veranda van Vitrona vormt een elegant verlengstuk van uw woning of (horeca) zaak. Wilt u het buitenseizoen verlengen? Kom dan gerust eens langs een van onze showrooms voor een persoonlijk advies. 

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u al snel merken dat service en productbeleving bij ons centraal staan. Wij geven u een uitgebreide oriëntatie en creëren een 3D-visualisatie waarbij u uw eigen terrasoverkapping kan ontwerpen naar uw wensen. Vitrona is dé toonaangevende terrasoverkapping-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in terrasoverkappingen en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies en visualisatie tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze innovativiteit en ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!