Unieke buitenervaring

Pergola overkapping

 

De perfecte plek in uw tuin creëren om te zitten, relaxen, eten of lezen? Voor jezelf of met vrienden en familie? Dat creëert u met de pergola overkappingen van Vitrona. Onze modulaire pergola’s zijn ontworpen met een oog voor minimalistisch design en de hoogste kwaliteit. De pergola overkappingen van aluminium kunnen vrijstaand gebruikt worden of aan de muur bevestigd worden. U kunt voor uw pergola overkapping mixen en matchen in wanden, daken, structuren, materialen en afwerkingsopties. Met een pergola terrasoverkapping in uw tuin liggen nog meer genietmomenten binnen handbereik.

 

Lamellendak

Met een lamellendak voor uw pergola overkapping creëert u schaduw, comfort en filtert u zonlicht op warme dagen. De aluminium structuur van de pergola in combinatie met vaste lamellen in aluminium of hout geeft uw pergola overkapping een luxe en verfijnde uitstraling. Kies uit een breed scala aan kleuren en afmetingen en creëer uw unieke buitenruimte.

 

Vouwdak

Voor het dak van uw pergola overkapping kunt u ook kiezen voor een zonwerend en/of waterdicht vouwdak. Het vouwdak heeft een harmonicascherm die handmatig te bedienen is. Zo houdt u zelf de regie over de hoeveelheid zon en schaduw. Ook onze pergola's met vouwdaken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. Naast de daken kunt u ook voor de zijwanden van uw pergola kleuren & materialen eindeloos combinaties maken.

 
Een unieke buitenervaring creëren in uw tuin?
Een unieke buitenervaring creëren in uw tuin?

Aluminium pergola

 

Een aangename lounge in uw tuin creëren? De perfecte plek om te zitten, relaxen, eten of lezen? Voor jezelf of met vrienden en familie? Dat creëert u met de aluminium pergola's van Vitrona. Onze collectie modulaire pergola’s zijn ontworpen met een oog voor minimalistisch design en hoogwaardige kwaliteit. De pergola's kunnen vrijstaand gebruikt worden of aan de muur bevestigd worden. Doordat modulariteit de kern vormt van onze pergola's kunt u eindeloze combinaties maken in wanden, daken, structuren, materialen en afwerkingsopties. Met een aluminium pergola in uw tuin liggen nog meer genietmomenten binnen handbereik.

 

Lamellendak

Gaat u voor een lamellendak voor het dak van uw pergola? De aluminium structuur van de pergola in combinatie met vaste lamellen in aluminium of hout geeft uw pergola contrast en een luxueuze uitstraling. Met de lamellen creeert u schaduw, comfort en filtert u zonlicht op warme dagen. Onze aluminium lamellendaken zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en afmetingen. De lamellen kunt u afstellen in een vaste positie. Ook voor de structuur en wanden van de pergola kunt u kleuren & materialen mixen en matchen en combinaties maken met hout en aluminium. Zo creëert u uw unieke buitenruimte.

 

Vouwdak

Voor het dak van uw pergola kunt u ook kiezen voor een zonwerend en/of waterdicht vouwdak. Het manueel te bedienen harmonicascherm zorgt voor schaduw op zonnige dagen en bescherming tegen regen op mindere dagen. Ook onze vouwdaken zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en afmetingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust langs in een van onze showrooms voor inspiratie en advies!

 
Een unieke buitenervaring creëren in uw tuin?
Een unieke buitenervaring creëren in uw tuin?

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zult u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie waarbij u uw eigen pergola overkapping kunt ontwerpen naar uw wensen. Vitrona is dé toonaangevende pergola en terrasoverkapping-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies en visualisatie tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze innovativiteit en ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!

Showroom Naaldwijk

Grote Woerdlaan 36c, 2671 CL Naaldwijk

 0174 - 631 125
info@vitrona.nl
icon whatsapp oranje  stuur ons een be
richt via WhatsApp
Contact opnemen

Showroom Berkel en Rodenrijs

Nobelsingel 4, 2652 XA Berkel en Rodenrijs

 010 - 511 95 00
info@vitrona.nl
  stuur ons een bericht via WhatsApp
icon whatsapp oranje
Contact opnemen

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, acties en meer? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Sociale media