Unieke buitenervaring

Pergola overkapping

 

Creëer de perfecte buitenruimte met de veelzijdige Cubola. Dit pergola zonweringssysteem biedt een aanpasbare hoekverstelling, van een schuine stand tot vlakke stand en alles daartussenin. Deze aluminium pergola met doek kan vrijstaand, muurbevestigd of gekoppeld gemonteerd worden.

een combinatie van kracht en luxe

Met de hoogwaardige aluminium profielen is de Cubola bestendig tot wel windkracht 6! Ook bij lichte regenbuien functioneert het als regenscherm, mits de uitvalmaat maximaal 3000mm is. De pergola die in (bijna) iedere situatie te plaatsen is heeft een ruime doekencollectie. Zo kunt u hem afstellen naar uw eigen smaak en wensen. Dat is genieten van een stuk schaduw op uw terras van uw dromen!

 

extra functie cubola

Door de diverse hoekverstellingen van de aluminium pergola kunt u hem verstellen naar de stand van de zon. Zo kunt u optimaal genieten van uw terras. Daarnaast kan de overkapping worden uitgebreid met veel verschillende mogelijkheden zoals screens, glazen schuifwanden en vaste kozijnen. Op deze manier kan de kubistische overkapping afgesloten worden om jaarrond te kunnen genieten van uw terras.

Kom langs in onze showroom en ontdek zelf hoe de Cubola uw buitenervaring naar een hoger niveau tilt. Voor meer informatie en prijzen staan wij graag voor u klaar!

 

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zult u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie waarbij u uw eigen pergola overkapping kunt ontwerpen naar uw wensen. Vitrona is dé toonaangevende pergola en terrasoverkapping-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau. Dit bespaart u veel tijd.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!