Wooncomfort van het hoogste niveau

Buitenverblijven

 

Met een buitenverblijf van Vitrona vergroot u niet alleen uw woonruimte maar creëert u uw nieuwe lievelingsplek. Onze buitenverblijven zijn er in diverse standaard afmetingen, maar kan zeker ook op maat gemaakt worden voor elke situatie. Ook is het mogelijk om buitenverblijven verder te personaliseren met glazen wanden, zipscreens, led-verlichting, heatersystemen, enz. Met uw nieuwe buitenverblijf kunt u heerlijk thuis tot rust komen en langer genieten van uw tuin, het hele jaar door.

 

Buitenverblijf met zonwering

Met onze buitenverblijven met kantelbare lamellen of met zonwering onder of boven het glas bent u verzekerd van een koele plek tijdens de warmste dagen. En wat dacht u van terrasverwarming of fraai ingebouwde verlichting en speakers? Uw buitenverblijf wordt een echte sfeerkamer, waar u jaarrond een aangename plek heeft. Bepaal zélf in welke allure u wilt wonen en kies voor een stijlvol buitenverblijf van Vitrona!

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zult u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie waarbij u uw eigen buitenverblijf kan ontwerpen naar uw wensen. Vitrona is dé toonaangevende terrasoverkapping dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in buitenverblijven, terrasoverkappingen en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies en visualisatie tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze innovativiteit en ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!