Terrasoverkappingen verlengen het buitenseizoen

Terrasoverkappingen regio Rotterdam

 

Met een terrasoverkapping van Vitrona verlengt u niet alleen uw buitenseizoen, maar geniet u ook intenser van het buitenzijn. Genieten van een fel zonnetje, verkoeling vinden in de schaduw of een lekker briesje met open armen ontvangen. U houdt controle over de hoeveelheid zoninval, schaduw en wind.  Het terras wordt een deel van uw leefruimte. Buiten zijn, wordt buiten leven. 

 

Personalisatie mogelijkheden

De terrasoverkappingen en veranda's van Vitrona hebben oneindige personalisatie-mogelijkheden en een tijdloos design. Van glazen overkappingen tot lamellen overkappingen. Een veranda van Vitrona vormt een elegant verlengstuk van uw woning in Rotterdam. Het buitenseizoen verlengen? Kom gerust eens langs een van onze showrooms in Berkel en Rodenrijs of Naaldwijk voor een persoonlijk advies. 

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie waarbij u uw eigen terrasoverkapping kan ontwerpen naar uw wensen. Vitrona is dé toonaangevende terrasoverkapping-dealer van regio Rotterdam. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in terrasoverkappingen en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies en visualisatie tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze innovativiteit en ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!