Terrasoverkappingen verlengen het buitenseizoen

Terrasoverkappingen regio Delft

 

Wilt u het buitenseizoen verlengen? Met een terrasoverkapping van Vitrona houdt u controle over de hoeveelheid zoninval, schaduw en wind. Zo verlengt u niet alleen uw buitenseizoen, maar kunt u ook meer genieten van het buitenzijn. Buiten zijn, wordt buiten leven. 

 

Personalisatie mogelijkheden

De terrasoverkappingen en veranda's van Vitrona hebben tijdloos design en oneindige personalisatie-mogelijkheden. Van glazen overkappingen tot luxe buitenkamers en van overkappingen met doek tot overkappingen met lamellendak . Een overkapping van Vitrona vormt een elegant verlengstuk van uw woning of (horeca) zaak in Delft. Wilt u het buitenseizoen verlengen? Kom dan gerust eens langs een van onze showrooms voor een persoonlijk advies. 

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie waarbij u uw eigen terrasoverkapping kan ontwerpen naar uw wensen. Vitrona is dé toonaangevende terrasoverkapping-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms, die vanuit Delft uitstekend bereikbaar zijn, ontdekt u de crème de la crème in terrasoverkappingen en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies en visualisatie tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze innovativiteit en ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!