De voordelen van een rolluik en jaloezie, in één

Rolluik jaloezieën

 

Dit vinden wij toch ook zo'n mooie oplossing: de voordelen van een rolluik en jaloezie tezamen, de rolluik jaloezieën van Vitrona. Naast de reeds bekende voordelen van rolluiken, zoals het isoleren in de winter, en het verkoelen in de zomer, zorgt de geïntegreerde jaloezie ervoor dat je met de lichtinval kunt spelen en dat er frisse lucht binnengelaten kan worden. Met rolluik jaloezieën sluit je een raam, in tegenstelling tot de reguliere rolluiken, niet gelijk helemaal af, maar heb je nog speelruimte in de wijze van afsluiten van de ramen.

 

Regie over de hoeveelheid lichtinval

Met een rolluik jaloezie hou je dus de regie over de hoeveelheid lichtinval. Daarnaast geven ze u ook nog een veilig gevoel, want ook de rolluik jaloezieën zijn inbraakvertragend. Rolluik jaloezieën zijn leverbaar met verschillende bedieningsmogelijkheden zoals elektrische bediening of volledig geautomatiseerde systemen. Kom gerust een langs in een van onze showrooms voor advies op maat.

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie. Vitrona is dé toonaangevende rolluik-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in rolluiken en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies en visualisatie tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze innovativiteit en ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!