Recentelijk gerealiseerd

Driedubbele lameloverkapping voor ultiem buitenleven

  • Product: Lameloverkapping(en), schuifwanden lamel (roteerbaar) en windvaste screens
  • Locatie: Kwintsheul
  • Leverancier: Renson 

Het ultieme buitenleven

Letterlijk in alle maanden van het jaar kun je in deze tuinkamer genieten. De lamellen in de overkapping zijn roteerbaar en eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening. Door de lamellen te roteren kun je genieten van iedere zonnestraal. Bij slecht weer draai je de lamellen naar de gesloten kant en kun je heerlijk blijven zitten. 

vitrona naaldwijk 09 21 44

Extra sfeer én privacy

Ook in de zijwanden zijn de roteerbare lamellen verwerkt, maar dan in een prachtige houtlook. De houtlook zorgt voor een natuurlijke en warme uitstraling, waardoor het geheel mooi opgaat in de groene omgeving. De panelen zijn naast roteerbaar, ook schuifbaar. Ontzettend functioneel, want zo kun je zorgen voor de perfecte lichtwering en ook je privacy waarborgen. 

Over alles is nagedacht

Deze tuinkamer laat niets te wensen over. In de prachtige buitenkeuken kun je de lekkerste hapjes bereiden, genieten van een borrel met vrienden en vervolgens uitbuiken in de jacuzzi. Maar ook praktisch is overal over nagedacht. Zo zit in de overkapping een vals verloop, waardoor het regenwater gemakkelijk afgevoerd kan worden. Ook is alle bekabeling netjes weggewerkt in de aluminium profilering van de tuinkamer, alles geheel onzichtbaar. 

vitrona naaldwijk 09 21 47

vitrona naaldwijk 09 21 48

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Een inspirerend geheel voor je eigen tuin? Van klein tot groot zijn deze prachtige details door te voeren in een tuinkamer, die exact aan jouw verwachtingen voldoet. En net als bij deze tuinkamer opgaat in je eigen omgeving.   Maak een afspraak in een van onze showrooms via het contactformulier. Wij denken graag met u mee!