Creëer koele ruimtes tijdens de zomerdagen en maak het extra warm in winter

Opbouwrolluiken

 

De opbouwrolluiken van Vitrona zijn het hele jaar inzetbaar. De rolluiken houden licht en warmte buiten in de zomer en werken isolerend en energiebesparend in de winter. Zo kunt u zich tijdens warme zomerdagen terugtrekken in een koele omgeving en zit u tijdens winterdagen extra warm binnen. U bespaard tot wel 40% op uw energieverbruik met onze rolluiken. 

 

Isolerend, lichtafstotend en inbraakvertragend

Opbouwrolluiken werken naast isolerend en lichtafstotend, ook inbraakvertragend. Rolluiken kunnen zeker voor een veiliger gevoel zorgen. Opbouwrolluiken zijn rolluiken die bovenop het raam worden geplaatst indien er voor inbouwrolluiken niet voldoende ruimte is. Wilt u advies over de aanschaf van rolluiken? Kom gerust eens langs bij een van onze showrooms.

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie. Vitrona is dé toonaangevende rolluik-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in rolluiken en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies en visualisatie tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze innovativiteit en ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!