Verkoelend in de zomer, isolerend in de winter

Luxe rolluiken

 

U geniet graag van de zon, maar tijdens de warmste zomerdagen is een coole omgeving ook genieten. Rolluiken zorgen voor deze koelte door warmte en licht buiten te houden. Onze rolluiken met luxe uitstraling zijn een verrijking van uw woning door hun mooie uitstraling. Naast verkoelend werken de rolluiken van Vitrona ook isolerend. Zo bespaart u tijdens de winter energie en blijft de warmte binnen. 

 

Zonwerend en inbraakvertragend

Onze luxe rolluiken houden niet alleen de zon tegen, maar werken ook goed als afweermiddel tegen inbrekers. Zo geven onze rolluiken een extra gevoel van veiligheid. Advies over de aanschaf van rolluiken? Kom gerust eens langs in een van onze showrooms in Naaldwijk en Berkel en Rodenrijs voor een persoonlijk advies.

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie. Vitrona is dé toonaangevende rolluik-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in rolluiken en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies en visualisatie tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze innovativiteit en ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

Wilt u advies bij de aanschaf van rolluiken?
Neem contact op

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, acties en meer? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.Showroom

Naaldwijk

Grote Woerdlaan 36c, 2671 CL Naaldwijk

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 15:00 uur

 

Showroom

Berkel en Rodenrijs

Nobelsingel 4, 2652 XA Berkel en Rodenrijs

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 15:00 uur