Kantelbare lamellen, functioneel en smaakvol

Lamellendak overkapping

 

Een lamellendak overkapping is niet alleen smaakvol, maar ook zeer functioneel. De lamellen zijn, wanneer gesloten, waterdicht en windbestendig. Dus ook met een spatje regen kunt u heerlijk buiten genieten. Op zonnige dagen kunt u de lamellen naar de stand van de zon kantelen om zo de hoeveelheid zon en schaduw te regelen. Een overkapping met lamellendak van Vitrona is wooncomfort van het hoogste niveau!

 

Lamellendak op maat

Het kantelbare lamellen dak is volledig af te sluiten, maar kan ook in zijn geheel geopend worden. Onze lamellendak overkappingen zijn er in diverse standaard afmetingen, maar kan zeker ook op maat gemaakt worden voor elke situatie. Kom gerust eens langs bij een van onze showrooms voor meer informatie.

Als wonen genieten wordt

 

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zal u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie waarbij u uw eigen terrasoverkapping kan ontwerpen naar uw wensen. Vitrona is dé toonaangevende terrasoverkapping-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in terrasoverkappingen en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies en visualisatie tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze innovativiteit en ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!