Aangenaam in de schaduw

Knikarmschermen Zoetermeer

 

Met de kwalitatief hoogwaardige knikarmschermen van Vitrona creëert u meer genietmomenten in uw tuin. Overdag kunt u relaxen in de schaduw en 's avonds kunt u langer genieten van het buiten zijn door de warmte die onder het knikarmscherm blijft hangen. Interesse? Bezoek een van onze showrooms en ontdek de crème de la crème in zonwering en wooncomfort. Vanuit Zoetermeer zijn onze showrooms uitstekend bereikbaar.
 

Vrije doorloop onder het scherm

Door de draagconstructie van de cassette en de knikarmen behoudt u een vrije doorloop onder het knikarmscherm. Een ideale oplossing dus voor uw terras. U kunt kiezen uit verschillende bedieningsmogelijkheden: handbediening, elektrische bediening of geautomatiseerde bediening. Wij denken graag met u mee om het juiste knikarmscherm-doek uit te kiezen die past bij uw smaak en woning. 

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zult u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Ons zonwering-assortiment bestaat naast knikarmschermen ook uit markiezen, uitvalschermen en serre zonwering. Voor iedere woning in Zoetermeer en omgeving hebben wij de passende zonwering. Wij adviseren en denken met u mee over de juiste design style, kleuren en oplossingen. Vitrona is dé toonaangevende zonwering-dealer van Zuid-Holland. Bezoek een van onze showrooms en laat u door onze experts adviseren.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies en visualisatie tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze innovativiteit en ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!