Aangenaam in de schaduw

Knikarmschermen regio Westland

 

De knikarmschermen van Vitrona zijn de ideale zonwering voor uw terras. U houdt de regie over de hoeveelheid schaduw en zoninval. Zowel binnen in uw woning als op uw terras. Overdag kunt u relaxen in de koele schaduw en 's avonds kunt u langer genieten van het buiten zijn door de warmte die blijft hangen onder het knikarmscherm. Bekijk ons uitgebreide knikarmscherm-assortiment in onze showrooms in Naaldwijk of Berkel en Rodenrijs.

 

Vrije doorloop 

Door de draagconstructie van de cassette en de knikarmen behoudt u een vrije doorloop onder het zonnescherm. Een ideale oplossing dus voor uw terras. U kunt kiezen uit verschillende bedieningsmogelijkheden: handbediening, elektrische bediening of geautomatiseerde bediening. Wij adviseren en denken met u mee over de juiste design style, kleuren en oplossingen. 

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zult u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Wij denken graag met u mee om het juiste knikarmscherm, met het juiste doek in een passende kleur, uit te kiezen voor uw woning. Vitrona is dé toonaangevende knikarmscherm-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms, die vanuit het hele Westland uitstekend bereikbaar zijn, ontdekt u de crème de la crème in zonwering en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies en visualisatie tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze innovativiteit en ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!