Aangenaam in de schaduw

Knikarmschermen regio Lansingerland

 

Met een knikarmscherm van Vitrona kunt u overdag relaxen in de koele schaduw en 's avonds langer genieten van het buiten zijn door de warmte die blijft hangen onder het knikarmscherm. De knikarmschermen van Vitrona zijn de ideale zonwering voor uw terras. U houdt de regie over de hoeveelheid schaduw en zoninval. Zowel binnen in uw woning als op uw terras. Bekijk ons uitgebreide knikarmscherm-assortiment in een van onze showrooms in Berkel en Rodenrijs of Naaldwijk.

 

Vrije doorloop 

Door de draagconstructie van de cassette en de knikarmen behoudt u een vrije doorloop onder het zonnescherm. Een ideale oplossing dus voor uw terras. Voor het knikarmscherm kunt u kiezen uit verschillende bedieningsmogelijkheden: handbediening, elektrische bediening of geautomatiseerde bediening. Wij adviseren en denken met u mee over de juiste design style, kleuren en oplossingen. 

Als wonen genieten wordt

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zult u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Wij denken graag met u mee om het juiste knikarmscherm, met het juiste doek in een passende kleur, uit te kiezen voor uw woning. Vitrona is dé toonaangevende knikarmscherm-dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms, die vanuit Lansingerland uitstekend bereikbaar zijn, ontdekt u de crème de la crème in zonwering en wooncomfort.

 

ROUTE NAAR SHOWROOM

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies en visualisatie tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze innovativiteit en ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!