Wooncomfort van het hoogste niveau

Lamellen en glazen inbouwdaken

 

Een inbouwdak van Vitrona kunt u perfect integreren in een bestaande of nieuwe draagstructuur. Zo blijft de stijl van uw woning behouden. Dankzij de kantelbare lamellen of het schuifbare glas van het inbouwdak houdt u de regie over de hoeveelheid zon en schaduw. Zo zorgt het inbouwdak met lamellen of glas het hele jaar voor een aangenaam leefklimaat. 

 

Lamellendak 

Een lamellendak van Vitrona is een perfecte oplossing om te integreren in uw woning en wordt volledig op maat voor u gemaakt. In gesloten toestand is het lamellen dak waterdicht en windbestendig. De lamellen kunnen naar de stand van de zon gekanteld worden om zo de hoeveelheid zon en schaduw te regelen. Door zijn elegante, lichte vormgeving en beschikbaarheid in alle RAL kleuren, past een lamellen dak van Vitrona bij iedere bouwstijl: hedendaags, klassiek of modern.

 

Als wonen genieten wordt

Glazen schuifdak

Een glazen schuifdak van Vitrona kan geplaatst worden in ieder type woning, van modern tot klassiek. Het dak is integreerbaar in bestaande constructies en geeft u de kans om nog meer te genieten van het buitenleven. Doordat het dak opengeschoven kan worden, zorgt dit op warme dagen voor een goede ventilatie en frisse lucht. Een ingebouwd glazen dak is het verlengstuk van uw huis naar uw tuin en zorgt ervoor dat u ook bij minder weer van uw tuin kunt genieten.

 

Toonaangevende showroom

Als u een van onze showrooms binnenloopt zult u merken dat productbeleving en service bij ons centraal staan. Van een uitgebreide oriëntatie tot een 3D-visualisatie waarbij u uw eigen inbouwdak of terrasoverkapping kunt ontwerpen naar uw wensen. Vitrona is dé toonaangevende inbouwdaken en terrasoverkapping dealer van Zuid-Holland. In onze showrooms ontdekt u de crème de la crème in inbouwdaken, terrasoverkappingen en wooncomfort.

 

Afspraak maken  of  Contact opnemen

INMETEN & MONTAGE

Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau.

INMETEN EN MONTAGE >

MENSEN

Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies en visualisatie tot montage en nazorg.

MEER OVER ONS >

REFERENTIES

Bekijk onze projecten en hoor wat anderen over ons zeggen. Vanwege onze innovativiteit en ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor zowel kleine en grote projecten.

BEKIJK REFERENTIES >

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!