Wij houden u up-to-date

Vitrona genomineerd voor 'Zonvakker van het jaar 2019'

Wij zijn genomineerd voor Zonvakker van het Jaar 2019 en u als klant kunt hiervoor ook uw stem uitbrengen. Momenteel zijn er tien genomineerden en wordt er al volop gestemd. U kunt tot 1 oktober uw stem uitbrengen door een mail te sturen naar d.elshof@qumedia.nl en aan te geven dat u stemt op Vitrona als Zonvakker van het Jaar 2019. Een korte motivatie waarom u op ons stemt wordt uiteraard op prijs gesteld. Tevreden met Vitrona als uw zonweringsspecialist? Stem ons dan naar de overwinning! 

STEM OP VITRONA

Zonvakmagazine spreekt met Vitrona

De prijs 'Zonvakker van het jaar' is een initiatief van het ZonvakMagazine, het grootste, onafhankelijke vakblad voor de zonweringsbranche. Zonvakmagazine heeft in een interview met Jack en Mark van der Voort uitgebreid kennisgemaakt met het genomineerde Vitrona. Na het winnen van de Zonvakker van Jaar verkiezing in 2011 staat Vitrona wederom in de top tien en maakt het kans op de titel. "We waren er destijds helemaal niet mee bezig, hoorden via via dat we in de top 10 en vervolgens in de top 3 stonden. In december 2010 hadden we onze tweede showroom in Berkel Rodenrijs geopend en een jaar later wonnen we de titel. Dat was natuurlijk een leuke start”, vertelt Mark van der Voort enthousiast. 

Deze keer is de nominatie voor Zonvakker van Jaar het familiebedrijf niet ontgaan. Sinds januari vorig jaar zijn Jack en Mark van der Voort, samen met zus Terry, officieel eigenaar van het bloeiende zonweringsbedrijf. 'Zonvakker van het Jaar worden zou dus, net als destijds, een mooie opsteker zijn. Jack van der Voort: “Natuurlijk hebben we iedere dag nog stappen te maken, maar we hebben de boel bij Vitrona wel strak op de rit.”

Lees het hele artikel

Waarin Vitrona zich onderscheidt 

Zonvakmagazine: 'Vitrona is een familiebedrijf dat zich blijft ontwikkelen en verbeteren ondanks dat ze al op hoog niveau opereren. Ze zijn goed voor hun personeel en omgeving, actief betrokken en ondernemend.’ Het is één van de motivaties waarmee Vitrona werd genomineerd voor de Zonvakker van het Jaar.

Hoe zien Jack en Mark dat zelf; waarin onderscheidt Vitrona zich ten opzichte van andere zonweringsspecialisten? “In 2011 dachten we: het kan nog zoveel beter. We hadden toen ook weinig idee van de totale markt, deden gewoon ons best. Inmiddels weten we wel dat we niet bepaald een klein bedrijf zijn. Destijds kenden wij niemand, maar iedereen kende ons. Wij keken tegen anderen op, maar na het winnen van de Zonvakker van het Jaar award beseften we, dat wij op veel gebieden heel ver zijn. Dat was voor ons normaal. Wat wij 10 jaar geleden al hadden, heeft ondertussen nog niet de helft van de branche. Op het gebied van automatisering bijvoorbeeld, zijn wij heel ver en professioneel georganiseerd. We weten op elke dag van het jaar precies waar we staan.”

Hoe kunt u op ons stemmen?

Bent u tevereden met Vitrona als uw zonweringsspecialist? Stem ons dan naar de overwinning! U kunt uw stem uitbrengen door een mail te sturen naar d.elshof@qumedia.nl en aan te geven dat u stemt op Vitrona als Zonvakker van het Jaar 2019. Een korte motivatie waarom u op ons stemt wordt op prijs gesteld. U kunt tot en met september uw stem uitbrengen. In november wordt tijdens de Romazo Branchedag bekent wie naar huis gaat met de titel Zonvakker van het Jaar 2019. 

STEM OP VITRONA

Wilt u advies over zonneschermen of terrasoverkappingen?
Neem contact op

Vul uw gegevens in en ontvang de Renson brochure in uw mailbox.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.
Vul uw gegevens in en ontvang de Vitrona terrasoverkapping lookbook in uw mailbox.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.
Vul uw gegevens in en ontvang de Vitrona zonwering lookbook in uw mailbox.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.