Wij houden u up-to-date

Unieke samenwerking met Dreumel

In het kozijnenbedrijf Dreumel heeft Vitrona een mooie samenwerkingspartner gevonden. Sinds 2018 is er een steeds hechtere samenwerking ontstaan tussen beide bedrijven. Anderhalf jaar later is de relatie tussen Vitrona en Dreumel sterker dan ooit.  

Ontstaan van de samenwerking

Begin 2018 was het besluit gevallen om een andere richting op te gaan met Vitrona. De focus ging volledig naar zonwering en terrasoverkappingen en de verkoop van kozijnen werd volledig gestopt. We waren ons gelijk bewust dat wij een goed adres nodig hadden waar we onze klanten met een gerust hart naartoe konden sturen. Na lang onderzoek zagen wij in Dreumel de perfecte samenwerkingspartner.

Over Dreumel

Dreumel is een bedrijf gevestigd in Den Haag en bestaat momenteel uit 45 medewerkers en een showroom. Ook zij besloten een andere richting te gaan, maar in plaats van te stoppen met kozijnen besloten zij te stoppen met de realisatie van buitenkamers. Ondanks dat Vitrona en Dreumel beide een andere richting op zijn gegaan, zijn er veel gelijkenissen tussen de twee bedrijven, vooral op het gebied van kwaliteit, mensen en service.  

Partners sinds 2018

De verschillende richtingen die wij en Dreumel zijn ingeslagen heeft de basis gelegd voor een mooie samenwerking. Wij kunnen iedere klant die binnenkomt voor kozijnen gelijk doorsturen naar een betrouwbare partner en zij kunnen dit weer doen voor overkappingen en zonwering. Om de samenwerking nog meer kracht bij te zetten liggen er bij Dreumel nu ook brochures van Vitrona, waarin het uitgebreide productaanbod te vinden is en met als leuk extraatje een waardecheque die de klant bij ons kan inleveren.

Wilt u advies over zonneschermen of terrasoverkappingen?
Neem contact op