Wij houden u up-to-date

Terrasoverkappingshow Berkel en Rodenrijs | 9 en 10 maart a.s.

Vitrona zet vrijdag 9 en zaterdag 10 maart de deuren wagenwijd open voor haar Terrasoverkappingshow. Tijdens deze twee dagen staat Vitrona volledig in het teken van vaste, schuifbare en Louvré terrasoverkappingen.

Ervaar het nieuwe buitenleven met Vitrona

Deze vrijdag en zaterdag presenteert Vitrona een Terrasoverkappingshow die uw bezoek meer dan waard maakt. De dagen staan volledig in het teken van oplossingen op het gebied van buitenleven. Verleng het buitenseizoen; buitenleven, luxe, comfort, ontspannen, genieten… en dat allemaal lekker thuis in uw eigen tuin. U vindt in de showroom een complete presentatie van het buitenleven, want naast de terrasoverkappingen vindt u ook windschermen, winddoeken, onderzonwering, terrasverwarmers en oplossingen voor verlichting. 

Inspiratie onder het genot van culinaire hapjes

"U bent van harte welkom om u in een ontspannen sfeer te laten inspireren op het gebied van het ultieme buitenleven. Zo is er een presentatie van ruim acht verschillende terrasoverkappingen, uiteenlopend van textieldoek, polycarbonaat, vast en schuivende glasdaken als aluminium Louvré lameldaken. Naast de inspiratie en ons advies wordt u verrast met heerlijke culinaire hapjes, die door een plaatselijke chefkok worden bereid op een 'Green Egg'. Neem gerust uw kinderen mee, want in onze showroom is er voor de allerkleinsten altijd wel wat leuks te beleven in de speelhoek of bij de (veilige) Koikarpervijver", vertelt eigenaar Mark van der Voort enthousiast. 

Openingstijden Terrasoverkappingshow

Tijdens de Terrasoverkappingshow is Vitrona geopend op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart van 10.00 - 17.00 uur. Er is voldoende eigen parkeergelegenheid voor de showroom aan de Nobelsingel 4 te Berkel en Rodenrijs.

 

Terug naar overzicht

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!