Wij houden u up-to-date

Uitnodiging terrasoverkappingshow

U bent op vrijdag 28 september of zaterdag 29 september a.s. van harte welkom tijdens onze Terrasoverkappingshow in Berkel en Rodenrijs. Deze tweedaagse show staat volledig in het teken van terrasoverkappingen. In de showroom vindt u maar liefst acht soorten overkappingen. Denk hierbij aan lamellen overkappingen, textiel overkappingen, schuifdak overkappingen en glazen overkappingen. De opstellingen laten u de uitgebreide mogelijkheden zien voor de realisatie van een terrasoverkapping.

Het nieuwe buitenleven

Met een terrasoverkapping is de tijd om u zorgen te maken over slecht weer of koudere dagen voorbij. U creëert een droge, windbestendige plek in uw tuin waar u bijna het hele jaar buiten kunt genieten. Een terrasoverkapping kan compleet naar uw wensen worden ingericht. Zo kunnen er glazen wanden in worden geplaatst, maar een overkapping kan ook uitgebreid worden met bijvoorbeeld:

  • buitenshutters
  • audio
  • led-verlichting
  • heaters
  • windvaste screens

Culinair genieten en gratis 3D-visualisatie

Na de drukbezochte show in de showroom van Naaldwijk, op 14 en 15 september j.l., vindt er eind september nog een Terrasoverkappingshow plaats in de showroom van Berkel en Rodenrijs. Naast de terrasoverkappingen en het advies van onze specialisten kunt u ook genieten van de culinaire hapjes. De hapjes worden ter plekke door een chefkok bereid op een big green egg. En ook voor de kleintjes is er genoeg te beleven in de speelhoek. Bent u benieuwd welke oplossing voor uw tuin de juiste zou zijn? Kom gerust langs tijdens onze show en wij maken van uw droomoverkapping een gratis 3D-visualisatie t.w.v. € 300.

 

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!