Wij houden u up-to-date

Tweedaagse Terrasoverkappingshow in Naaldwijk en Berkel en Rodenrijs

Deze maand openen wij onze showrooms voor een tweedaagse Terrasoverkappingshow. Op vrijdag 13 september en zaterdag 14 september a.s. bent u van harte welkom tijdens onze Terrasoverkappingshow in Naaldwijk.

En op vrijdag 27 september en zaterdag 28 september bent u welkom in Berkel en Rodenrijs. Deze shows staan volledig in het teken van terrasoverkappingen en de uitgebreide mogelijkheden ervan. 

Presentatie diverse opstelllingen

In onze showrooms presenteren wij diverse opstellingen van terrasoverkappingen zoals lamellen overkappingen, textiel overkappingen, schuifdak overkappingen en glazen overkappingen. Wordt de terrasoverkapping met een lamellendak of een recht glasdak ook uw favoriet?  

Het hele jaar buiten genieten

We hechten steeds meer waarde aan het buitenleven en het verlengen hiervan. Tafelen met vrienden tijdens lange zomeravonden, maar ook in de herfst genieten we nog na van de laatste zonnestralen. U kunt uw overkapping, volledig naar eigen smaak, uitbreiden met o.a. glazen schuifwanden, windschermen en zonwering zorgen voor extra comfort.  maar een overkapping kan ook uitgebreid worden met bijvoorbeeld:

  • buitenshutters
  • audio
  • led-verlichting
  • heaters of pelletkachel
  • windvaste screens

Culinair genieten

Naast de terrasoverkappingen en het advies van onze specialisten kunt u ook genieten van de culinaire hapjes. De hapjes worden ter plekke door een chefkok bereid op een big green egg. En ook voor de kleintjes is er genoeg te beleven in de speelhoek.

Bent u benieuwd welke oplossing voor uw tuin de juiste zou zijn? Kom gerust langs tijdens onze show en wij maken van uw droomoverkapping een gratis 3D-visualisatie t.w.v. € 300.

Noteer dus de volgende data in uw agenda:

Terrasoverkappingshow Naaldwijk

vrijdag 13 september - 9.00 - 17.00 uur
zaterdag 14 september - 10.00 - 17.00 uur 

Terrasoverkappingshow Berkel en Rodenrijs

vrijdag 27 september - 9.00 - 17.00 uur
zaterdag 28 september - 10.00 - 17.00 uur

Wilt u advies over zonneschermen of terrasoverkappingen?
Neem contact op