Wij houden u up-to-date

Tweedaagse terrasoverkappingshow in Naaldwijk en Berkel en Rodenrijs

In september en oktober openen wij speciaal voor u onze showrooms voor een tweedaagse Terrasoverkappingshow. Op vrijdag 23 september en zaterdag 24 september a.s. bent u van harte welkom tijdens onze Terrasoverkappingshow in Naaldwijk.

En op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober bent u welkom in Berkel en Rodenrijs. Deze shows staan volledig in het teken van terrasoverkappingen en de uitgebreide mogelijkheden ervan. 

Presentatie diverse opstellingen

In onze showrooms presenteren wij diverse opstellingen van terrasoverkappingen zoals lamellen overkappingen, textiel overkappingen, schuifdak overkappingen en glazen overkappingen. Wordt de terrasoverkapping met een lamellendak of een recht glasdak ook uw favoriet?  

Het hele jaar buiten genieten

We hechten steeds meer waarde aan het buitenleven en het verlengen hiervan. Tafelen met vrienden tijdens lange zomeravonden, maar ook in de herfst genieten we nog na van de laatste zonnestralen. U kunt uw overkapping, volledig naar eigen smaak, uitbreiden met o.a. glazen schuifwanden, schuifbare panelen met aluminium of houten draaibare lamellen en geïntegreerde screens. Deze zorgen voor extra comfort.  Naast deze uitbereidingen biedt Vitrona ook tal van accessoires zoals de fantastische heatsail dome, verlichting en muziek.

Culinair genieten

Naast de terrasoverkappingen en het advies van onze specialisten kunt u ook genieten van culinaire hapjes en bijpassende wijnen. De hapjes worden ter plekke door een chefkok bereid op een big green egg. En ook voor de kleintjes is er genoeg te beleven in de speelhoek.

Bent u benieuwd welke oplossing voor uw tuin de juiste zou zijn? Kom zonder afspraak langs in één van onze showrooms.

Terrasoverkappingshow Naaldwijk

vrijdag 23 september - 9.00 - 17.00 uur
zaterdag 24 september - 10.00 - 17.00 uur 

Terrasoverkappingshow Berkel en Rodenrijs

vrijdag 7 oktober - 9.00 - 17.00 uur
zaterdag 8 oktober - 10.00 - 17.00 uur

kom voor advies en een demonstratie naar onze

showroom!